solros

Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Då var det måndag...

Av Louise - 28 december 2009 09:31

...igen och jag har massor att göra.

Därför sitter jag fortfarande här vid datorn i pyjamas o dricker kaffe.

Tvättat har jag i alla fall börjat med. Går gladeligen ner till tvättstugan i pyjamas. Är det någon som tar illa upp är det deras problem, inte mitt... för jag menar... vad är egentligen skillnaden om jag drar på mig mina hemmabyxor o en t-shirt eller om jag går ner i tvättstugan i pyjamasbyxor och sovt-shirt?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saknar mamma, syrran, syskonen o SNÖN! Här är det slask, hem-hemma var det julkortsvitt! Ska försöka få in lite kort här sen när jag blivit sams med min dator o photoshop...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

IDag kommer min ena x-granne hit på kaffe   

IInnan dess ska jag ha pallrat mig iväg o köpa lite presenter o förnödenheter till nyår. Men då tror jag i alla fall att jag hoppar i något annat är pyjamasen.

Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 4 april 2013 21:55

...kvalitetstid med sig själv hinner man tänka många bra tankar...

Av Louise - 26 mars 2013 16:19

...från mobilen

Av Louise - 26 mars 2013 16:08

...jobba, äta, sova... Ja, det är ungefär det som jag ägnat mig åt den senaste tiden. Men nu har jag ändrat schema, solen skiner, det är vår och jag hoppas orka mer. Trivs fantastiskt bra på jobbet, det är kul att vara där. Nu ska jag bara se...

Av Louise - 17 februari 2013 20:41

...vilodag. Något som annamats i detta hushåll i dag. Inte många knop som gjorts här inte. Sov länge. Avnjöt våffelfrukost. Sambon hamnade vid sin dator för att koppla av med WOW. Jag hamnade vid min och den eminente serien "once upon a t...

Av Louise - 7 februari 2013 22:44

...no se, så att säga. Hinner lixom inte med mig själv nu och hur ska man då hinna blogga? Jobbet är fortfarande spännande o bra, men tiden räcker inte till. Sambon kan ju vara uppe sent även om han ska jobba dagen därpå, men det klarar inte jag. H...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ solros med Blogkeen
Följ solros med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se