solros

Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Lucian har...

Av Louise - 14 december 2009 10:08

...krupit tillbaka till sitt ide och får vänta med att komma fram till nästa år.

Själv har jag plockat fram lussekatterna o pepparkakorna och väntar på att gamla grannen ska komma hit och ta en kopp kaffe o äta lite kakor så här på måndagsförmiddagen.

Tänker inte gå ut i dag heller.

Mina måndagar har blivit mina sitta inne och kura dagar. Vill lixom inte lämna hemmets trygga vrå.

Ska titta på film idag tror jag, och sticka sockar.

Min bror  var här i helgen med sin flickvän som jag inte träffat förut. Hon är från argentina så det blev engelska hela helgen. Hon var inte riktigt van vid kylan o frös om fötterna så jag kom på att eftersom hon ska fira jul med oss blir det en perfekt julklapp med ett par hemmastickade sockar.

Sticka sockar går aldeles utmärkt att göra framför en bra film, så det är dagens plan.

Annars har jag lyckats boka upp alla kvällar fram till jul... utom måndagen julveckan, men det hinner jag nog oxå göra.

Det är fika hit, ut o äta dit, körkonsert, glöggmys osv...

Tur att jag hunnit köpa alla julklappar. Det enda jag har kvar att fixa är marmelad o baka skorpor, men det gör jag på torsdag innan jag går ut o äter...

Nu ska jag fixa lite med fikat innan grannen kommer. Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 4 april 2013 21:55

...kvalitetstid med sig själv hinner man tänka många bra tankar...

Av Louise - 26 mars 2013 16:19

...från mobilen

Av Louise - 26 mars 2013 16:08

...jobba, äta, sova... Ja, det är ungefär det som jag ägnat mig åt den senaste tiden. Men nu har jag ändrat schema, solen skiner, det är vår och jag hoppas orka mer. Trivs fantastiskt bra på jobbet, det är kul att vara där. Nu ska jag bara se...

Av Louise - 17 februari 2013 20:41

...vilodag. Något som annamats i detta hushåll i dag. Inte många knop som gjorts här inte. Sov länge. Avnjöt våffelfrukost. Sambon hamnade vid sin dator för att koppla av med WOW. Jag hamnade vid min och den eminente serien "once upon a t...

Av Louise - 7 februari 2013 22:44

...no se, så att säga. Hinner lixom inte med mig själv nu och hur ska man då hinna blogga? Jobbet är fortfarande spännande o bra, men tiden räcker inte till. Sambon kan ju vara uppe sent även om han ska jobba dagen därpå, men det klarar inte jag. H...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ solros med Blogkeen
Följ solros med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se