solros

Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Den biologiska klockan...

Av Louise - 17 juli 2008 17:17

...ska visst börja ticka så här dags i livet har jag hört. Och visst har den det...

Men inte den där vanliga biologiska klockan som folk i allmänhet talar om, nej då, inte vill jag ha barn, har aldrig någonsin kännt längtan efter barn (barnbarn däremot, men det är en annan historia). Nej, för mig har den biologiska husklockan börjat ticka. Jisses vad jag vill ha hus! Alla hus (ja, i stort sett alla) som man passerar när man är ute och åker är potentiella Louise hus;

"O, det där var väl fint", "Tänk, där skulle man kunna göra så och så", "Oj, vilken fin altan det var på det där huset" och "en sådan trädgård får vi anlägga sedan när vi har vårat hus, eller hur älskling?!"

För att inte tala om hur det blir när man hälsar på hos någon man inte besökt förut, eller om kompisarna har gjort någon ny snygg inredningsdetalj eller praktisk lösning i sitt hus, eller om man besöker något mysigt fik eller muséum längs vägen; "o, titta vilken smart lösning", "sådan där väggpanel med en hylla överst vill jag ha i vårat hus sedan" och "vilket vackert bursspråk med en läsbänk, en sådan vill jag ha i vårat hus sen älskling!"


Så nu blir det till att spara pengar o leta hus, eller något. Jag vet inte riktigt hur jag ska tillfredsställa mitt hus behov...


Som lite ersättning har jag börjat pyssla lite hemma. Har återfått lite av min pysselgnista, hurra! Jag har lagat min dörrkrans och satt upp den i dag. Har även målat fästet för haspen på toaletten vit. Har retat mig på att den varit träfärgad sedan de satte upp den för 2 år sedan. Nu är det fixat...

Få se vad jag ska hitta på härnäst...

Nu ska jag i alla fall ge mig av på allsångskväll

Kram 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 4 april 2013 21:55

...kvalitetstid med sig själv hinner man tänka många bra tankar...

Av Louise - 26 mars 2013 16:19

...från mobilen

Av Louise - 26 mars 2013 16:08

...jobba, äta, sova... Ja, det är ungefär det som jag ägnat mig åt den senaste tiden. Men nu har jag ändrat schema, solen skiner, det är vår och jag hoppas orka mer. Trivs fantastiskt bra på jobbet, det är kul att vara där. Nu ska jag bara se...

Av Louise - 17 februari 2013 20:41

...vilodag. Något som annamats i detta hushåll i dag. Inte många knop som gjorts här inte. Sov länge. Avnjöt våffelfrukost. Sambon hamnade vid sin dator för att koppla av med WOW. Jag hamnade vid min och den eminente serien "once upon a t...

Av Louise - 7 februari 2013 22:44

...no se, så att säga. Hinner lixom inte med mig själv nu och hur ska man då hinna blogga? Jobbet är fortfarande spännande o bra, men tiden räcker inte till. Sambon kan ju vara uppe sent även om han ska jobba dagen därpå, men det klarar inte jag. H...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ solros med Blogkeen
Följ solros med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se