solros

Alla inlägg under oktober 2007

Av Louise - 11 oktober 2007 14:34

...men återkommer innom kort med redogörelse.

Kram 

Av Louise - 8 oktober 2007 21:49

...och en härlig dag med broderiträff, underbar promenad på stan med fotografering. En skön eftermiddag med talbok o pyssel o nu ska jag gå o lägga mig. Hela helgen har varit super. Trodde dock att fästingarna gått i idé eller frusit ihjäl vid det här laget, men nej då... efter gårdagens skogspromenad hade jag 2 st läskiga små kryp fastsittande på kroppen. Blä.

Puss o go natt

Av Louise - 7 oktober 2007 20:42

 I Hanneles Paradis  http://hannelesparadis.blogspot.com/

läste jag att hon refereade till Karin som skrev några tantkriterier:
* drömmer dig bort i frökatalogen.
* fotograferar din praktfulla krukväxt.
* tycker det är roligare med blomsterbutiker än klädbutiker.
* letar stenar på stranden istället för att kolla in snygga killar.
* börjar spara papper och snören i garderoben.
* byter blomskott med vänninorna.
* du måste ha trevliga blomkorgar och krukor för att vara i balans.
* tycker att det är roligare i trädgården än att umgås med mannen.
* när ljusen kostar mer än tårtan.


Själv känner jag igen mig i några av dessa kreterier som t.ex att jag letar stenar på stranden istället för att kolla snygga karlar, byter blomskitt med väninnorna och fotograferar krukväxter. Men trots att jag endast är 31 kan jag rada upp en hel del kreterier till:

* Jag virkar gärna hyllremsor och fönsterremsor

* Jag prenummererar på Hemmets Journal

* Jag går på symöten

* Jag gillar Antikrundan o Allsång på Skansen

* Jag fikar med grannen

* Jag samlar på saker

* Jag river ur bra tips o recept ur tidningar

* Jag har både hushållsassistent o symaskin

m.m


Så där ja, nu har jag försökt att leta efter fästingar på min karl. Hur lätt är det då när han är full med tatueringar???

Maten står i ugnen, det blir fisk med chevréost, rostade pinjenötter, basilika o honung. Till detta serveras en rödvinssås o ris.

Kram 

Av Louise - 7 oktober 2007 19:00

...jag la in i min facebook. Vassego

Av Louise - 7 oktober 2007 18:49

...är verkligen underbar! Vi tillbringade några timmar där nu på eftermiddagen, jag, T o D. Vi hittade några ynka trattkantareller, men jag vet att det fanns fler där som behagade gömma sig för mig i mossan. T undrade hur det kom sig att det var just de svampar som var svårast att se som vi letade efter. Kunde vi inte ta de som vi såg istället...

Undrar hur det hade gått?

Har nu suttit o lagt in bilder i min facebook. Ganska skojigt, men eftersom jag fotar i RAW måste jag spara om alla bilder till JPG innan o det tar lite tid. Passade oxå på att göra en mapp med bilder som jag ska bränna på en skiva till L som hon ska få näst-nästa helg när vi ska på fest hos henne. Ska bli skojigt. Nu ska jag sätta mig i soffan o lyssna lite på talbok o brodera några stygn innan T kommer te baka efter att ha lämnat D. Sen ska vi hem till honom o laga lite go mat o fira vår 1:års dag. Tjoho.

Kram

Av Louise - 7 oktober 2007 17:17

Har gått med i tjejsnack. Man får ett antal frågor varje vecka som man ska svara på i sin blogg eller liknande. Här är veckans frågor med mina svar:



Vecka 41
Bröst Ämnet kommer från Alexzandra

  • Kontrollerar du dina bröst ofta själv/går på mammografi när du ska? Jag är ännu för ung för att blivit kallad till mammografi. Vet förresten inte vid vilken ålder de börjar, kanske är dags snart... Tyvärr är jag nog för slarvig med att kolla brösten. Borde ta mig i kragen!
  • Är du orolig för bröstcancer? Nej, inte direkt.
  • Vad är bröst för dig? Något kvinnligt, något man matar sin bebis med, något sexigt, bara en jobbig sak, annat? Bröst är för mig både kvinnligt o sexigt. Men ibland är det jobbigt om man pratar med en man om något o han bara tittar på brösten o inte på mig. Men för det mesta är de bara vackra o något som vi kvinnor ska vara stolta över och visa upp, i lagom mängd.
  • Är du nöjd med dina bröst, eller skulle du vilja förminska, förstora, annat, varför? Jag är faktiskt nöjd med mina bröst. Tycker att de är lagom stora och passar min kropp. Ibland skulle jag vilja ha mindre så att man slipper ha BH jämt, men för det mesta är jag helnöjd.
  • Dolly Parton har ju försäkrat sina bröst, är det något du skulle kunna göra? Motivera. Nej, det tror jag inte, fast i och försig, pianister försäkrar sina fingrar eftersom det är dem de använder för att jobba. Borde inte Dolly då ha försäkrat sin röst istället?



Av Louise - 7 oktober 2007 09:10

...härligt! Efter gårdagens jobb kom jag hem o tog ett rjält städtag i lägenheten. Blev skinande rent. Tog en dusch o hopapde i pyjamasen runt halv åtta. Gjorde mig lite popcorn o öppnade en öl o satte mig framför TV:n. Gu va gött!!!! M ringde o frågade om jag ville med o spela biljard, men jag tackade nej. Ville ha min myskväll. Somnade vid elva. Gissa om jag var trött. Ställde ingen klocka, en liten lyx man får unna sig ibland. Vaknade nyss, kl 9 o kände mig utvilad för en gångs skull. Nu håller kaffet på att rinna ner i kannan o jag har gjort mig ett par goa mackor så nu blir det frukost i sängen med en nfilm tror jag. Blir nog en Harry Potter,  bara för stämningen.

Kram 

Av Louise - 4 oktober 2007 12:37

...till frukost. Gott. Har vattnat blommor, tvättato diskat. Kramat lite på min T oxå. Nu planerar jag målarkursen jag ska dra igång i kväll. Annars går livet sin gilla gång. Det är höst. Härligt.

Kram 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards