solros

Direktlänk till inlägg 18 juli 2007

Tillslut...

Av Louise - 18 juli 2007 21:37

...kom vi iväg till havet och där var vi i flera timmar. T badade men inte D och jag, vi slöade, läste och njöt av den härliga havsluften. Grillade några överblivna spett från jobbet. Gott. Åkte sen hem till T, gjorde popcorn och tittade på Beck filmen. Orkade inte åka hem så jag sov kvar. På måndagen tog vi slö-morgon. T spelade dataspel. D sov och jag läste. Sen vid 14-tiden skjutsade vi hem D. Sen besökte T och jag Kållereds gamla kyrka. Han ville visa mig den eftersom han kom ihåg den som så fin sen han var liten. Vi hade sådan tur att den var sommarkyrka, så vi fick en guidad tur, sen fikade vi. Efteråt föröskte T hitta en speciell sjö som vi skulle bada i, men det gick sådär. Vi bestämde oss för en annan sjö. Precis när vi skulle hoppa i tittade jag lite åt vänster ner i en klippskreva "Vad är det för konstiga svampar" tänkte jag, när jag såg några vita toppiga saker. plötsligt går det upp för mig att... det där är inga svampar, det är en orm som lägger ägg. Jag är verkligen paniskt rädd för ormar och säger raskt att vi ska bada någon annan stans. Fy vad äckligt det var och oj vad jag mådde illa efteråt.  Vi hittade en annan sjö att bada i.
Sen har jag jobbat o jobbat. I morgon är jag ledig. Nu ska jag göra lasagen till i morgon.


Kram 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 4 april 2013 21:55

...kvalitetstid med sig själv hinner man tänka många bra tankar...

Av Louise - 26 mars 2013 16:19

...från mobilen

Av Louise - 26 mars 2013 16:08

...jobba, äta, sova... Ja, det är ungefär det som jag ägnat mig åt den senaste tiden. Men nu har jag ändrat schema, solen skiner, det är vår och jag hoppas orka mer. Trivs fantastiskt bra på jobbet, det är kul att vara där. Nu ska jag bara se...

Av Louise - 17 februari 2013 20:41

...vilodag. Något som annamats i detta hushåll i dag. Inte många knop som gjorts här inte. Sov länge. Avnjöt våffelfrukost. Sambon hamnade vid sin dator för att koppla av med WOW. Jag hamnade vid min och den eminente serien "once upon a t...

Av Louise - 7 februari 2013 22:44

...no se, så att säga. Hinner lixom inte med mig själv nu och hur ska man då hinna blogga? Jobbet är fortfarande spännande o bra, men tiden räcker inte till. Sambon kan ju vara uppe sent även om han ska jobba dagen därpå, men det klarar inte jag. H...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ solros med Blogkeen
Följ solros med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se